Full Rulle Med BUA

Full Rulle Med BUA er en gratis aktivitetsklubb/fritidsklubb for barn og unge mellom 10 -15. Nå søker vi deg som brenner for at alle barn på Askøy skal gis samme mulighet til å delta i et felleskap og en aktiv hverdag. Bli med oss i BUA-gjengen for å skape nye muligheter for barn/unge og en aktiv fritid!

Aldersgruppe: 10 til 15 år

Ved hjelp av Hjertebankmidler fra Sparebanken Vest skal vi starte opp en aktivitetsklubb/fritidsklubb for barn unge hvor vi bruker utstyr fra BUA til å gjøre ulike aktiviteter. Vårt langsiktige mål er å kunne tilby aktivitet en ettermiddag i uken. For å nå målet vårt er vi helt avhengig av å få flere engasjerte og trygge voksne med på laget som ønsker å utgjøre en forskjell for andre. 

Vi søker deg som ønsker å bruke et par timer av tiden din til glede for barn og unge på Askøy. Ungdom fra innsats for andre har vært med i planleggingen og kommet med forslag til ulike aktiviteter vi kan gjøre med utstyr fra BUA. Vi har allerede testet ut konseptet i vinterferien/høstferien og deltakerlistene var fulle! Sammen med flotte barn/unge og lokale frivillige lag/organisasjoner var vi på ulike aktiviteter rundt om på Askøy. 

Det er kun fantasien som setter grenser for alt det morsomme vi kan finne på sammen!

Ønsker du å bli med oss på laget? 

Bli med oss på "myldremøte" Torsdag 13. april kl. 19 - 20:30! Her ønsker vi alle hjertelig velkommen til å delta i den videre planleggingsprosessen slik at vi kan utvikle Full Rulle Med BUA -Fritidsklubb sammen som et team. 

Har du spørsmål? Ta kontakt med BUA- ansvarlig på: 

tina.dale@askoy.kommune.no / 48 88 33 72

Vi sees! 


2024 © Kleppestø Frivilligsentral