Tilskuddsportalen

Har du et prosjekt eller en idé du drømmer om å realisere, men mangler finansiering? Askøy kommune tilbyr alle lag, foreninger og organisasjoner gratis tilgang til Tilskuddsportalen. Her får du full oversikt over støtte- og tilskuddsordninger for lag og foreninger og enkeltpersoner.

Aldersgruppe: For alle

Askøy Kommune har inngått avtale med Tilskuddsportalen som er et digitalt oppslagsverk med over 2700 søkbare tilskudd. Tilskuddsportalen gir en god oversikt over ulike tilskudd, slik at du slipper å bruke kostbar tid på å google deg frem til ulike løsninger på egenhånd! 

Tilskuddsportalen er et verktøy for deg som vil jobbe mer effektivt og lykkes bedre i å søke tilskudd til dine prosjekt. Den gir deg en oversikt over alle tilskuddsordninger som tilbys norske organisasjoner. Informasjon om tilskuddene oppdateres automatisk (via deres informasjonsrobot) og innholdet kontrolleres manuelt av deres team. Du kommer derfor i forkant av søknadsarbeidet og kan få flere ideer til finansiering.

Her kan du gå inn for å logge deg inn eller registrere deg i portalen.

Alle frivillige lag og organisasjoner på Askøy har mulighet til å søke om tilskudd via Tilskuddsportalen. Tjenesten er GRATIS og det er enkelt å registrere seg for å få tilgang. 

Inne på  https://tilskuddsportalen.no/ finnes også gode tips for å skrive en god tilskuddssøknad, samt opplæringsvideoer om hvordan bruke Tilskuddsportalen. 

Hvis du trenger hjelp til å registrere deg, ønsker opplæring i verktøyet eller bistand til søknadsprosessen så er det bare å ta kontakt med oss på Frivilligsentralen, vi er her for deg! :)

frivilligsentralen@askoy.kommune.no | Tlf: 56 15 81 24

2024 © Kleppestø Frivilligsentral