Søndag 23 Oktober 2022
Kl. 12:00 - 23:59, Askøy
TV-aksjonen 2022 - Leger uten grenser
Bli med på årets viktigste søndagstur! Søndag 23. oktober går årets TV-Aksjon av stablene og DU ønskes hjertelig velkommen til å delta på Norges største dugnad. I år går pengene til Leger Uten Grenser og deres livsviktige arbeid med å sikre helsehjelp til de som trenger det mest.

Kjære Askøyværing. 

Søndag 23. oktober inviteres DU til å bli med på årets viktigste søndagstur! Nærmere 300 frivillige bøssebærer skal i løpet av dagen besøke 12 027 husstander her på Askøy, som en viktig del av Norges største dugnad. 

Over hele landet mobiliseres frivillige til å ta del i dugnaden, og sammen går vi for Leger Uten Grenser og deres livsviktige arbeid med å hjelpe mennesker som trenger det mest. Årets TV-aksjon skal gå til å forebygge og behandle sykdommer som rammer mennesker på tvers av landegrenser, uavhengig av etnisitet, seksuell orientering, religion, politisk ståsted, alder og kjønn.

Visste du at i snitt samles det inn 1200 kr pr bøsse? Det vil si at ved å gå årets viktigste søndagstur kan du bidra til at 300 barn blir vaksinert mot meslinger eller sikre at 400 barn kan få behandling mot dødbringende malaria. 

Meld deg inn som bøssebærer eller  rodeleder på blimed.no eller ta kontakt med Askøys koordinator Tina Dale (Askøy Frivilligsentral): 48 88 33 72/ tina.dale@askoy.kommune.no 

Bli med oss på tur, sammen redder vi liv! 

Vennligst hilsen alle rode-ledere og TV-Aksjons komiteen på Askøy


2024 © Kleppestø Frivilligsentral