Onsdag 5 Oktober 2022
Kl. 11:00 - 14:00, Fargeriet (Strusshamn)
Vi feirer Eldredagen 2022
Den 1. oktober er det FNs internasjonale dag for eldre, og det skal vi selvsagt feire sammen med alle "våre" flotte seniorer. Alle mennesker har rett på god livskvalitet og helse, også eldre. Vi verdsetter våre fantastiske seniorer som alltid med et smil lyser opp hverdagen vår. Vi slår på stortrommen og byr på både GRATIS konsert, mat og bingo i Fargeriet fordi dere fortjener det.

Onsdag 5. oktober flytter vi vårt faste seniortreff i Folkets Hus ned til Sjoddien Kultursenter.
Det blir konsert med Tor Olsen;
Working Class Hero - en hyllest til The Beatles, bingo og servering av mat/drikke.

Tor Henning Olsen lærte tidlig å spille gitar, og sang og musikk ble raskt hans største lidenskap. I hans yngre dager ble han svært begeistret for Beatles, og i mer enn 40 år har han ledet eget band fra scene til scene rundt om i hele verden.
Bandet har høstet stor anerkjennelse, og hjemme i Norge
holder de konserter på de største scenene.

I Fargeriet inviteres seniorer til en egen intim konsert hvor Tor nå vil stå alene med sin gitar og egne stemme med konserten Working Class Hero - En hyllest til The Beatles.

Det blir god stemning med kjente og kjære sanger fra The Beatles, samt korte historier og anekdoter. Her kan vi mimre til kjente melodier som Hey Jude, A hard days night,
Norwegian wood, Help, Yesterday, og mange
fler.

I samarbeid med Rune Fagerdal kjent fra Aktivitetskafeen, stiller samarbeidspartnere fra seniortreffet (Askøy Frivilligsentral, Mental Helse, LHL) med servering av mat og drikke, og det blir selvsagt også bingo! 

Vi lover god stemning, allsang og mye moro. 

Velkommen til fest! 

NB! Vi må ha en tilbakemelding på om du kommer.

Ta kontakt på: frivilligsentralen@askoy.kommune.no for påmelding

2024 © Kleppestø Frivilligsentral