Blest i Vest

En fantastisk helg hvor vi deltok som medarrangører på Askøyfestivalen "Blest i Vest"!

Midtsommerfest

Det er blitt tradisjon å arrangere Midtsommerfest i Sjoddien i Strusshamn i juni. 

Midtsommerfesten er et familiearrangement med aktiviteter for hele familien på og ved sjøen. Turer i tradisjonsbåt, brannbil og Bjørnis, fotballutstilling, bygging av strikkbåter, sjørøverskute, Eliasbåt, kajakkpadling, fiskefestival, leker fra gamle dager, korpskonsert og mye mer. 

Nytt i år var palleløp over havnen som var fantastisk kjekt i sommersolen! Her var det mange som løp for over! 

Herdla Frivilligsentral, BUA Herdla og Askøy Turlag slo seg sammen og hadde krabbefiskekonkurranse. Stemningen var god, og mange små letet etter krabbe i fjæra. Turboreven til turlaget fikk seg en tur med Eliasbåten og gav high-fives til alle som ville ha! 

Noe annet som var nytt i år var at Midtsommerfesten var i samarbeid med "Once upon a time". Arild Fromreide ror fra Stockholm til Strusshamn for å skape blest om barnekreftforeningen, og for å samle inn penger til kreftsaken. Alle inntektene fra salg av mat mm. gikk til å støtte denne saken.

Foto tatt av Tina Dale (daglig leder Herdla Frivilligsentral/BUA Herdla)

Internasjonalt sommermarked 

Det ble en uforglemmelig søndag for barn og voksne på Kleppestøkaien! Parkeringen ble fylt opp med familieaktiviteter og underholdning hele dagen. I tillegg til scene og flerkulturelle innslag var det marked med salg av kunst, mat og drikke fra mange ulike nasjonaliteter.

Flere frivillige organisasjoner hadde stand og telt, dyktige lokale kunst- og håndverkere fikk vist frem og solgt arbeidet sitt og det var masse aktiviteter for barn. Barna fikk utfolde seg på Hoppeslott, lykkehjul, ansiktsmaling, manikyr, hennatattovering osv osv. 

Maskoter delte ut kjærligheter, Henry-dukken viste førstehjelp og Bjørnis var på scenen hele TO ganger! 

Foto tatt av Svanefoto

2024 © Kleppestø Frivilligsentral