Første styremøte i 2022

Askøy Frivilligsentral har avholdt sitt første styremøte, og vi ser frem til flere store begivenheter i året som kommer.

Mandag 31.01.2022 ble årets første styremøte avholdt. Askøy Frivilligsentral planlegger flere store begivenheter i år. Både i forbindelse med vårt eget 30 - års jubileum, og Frivillighetens år 2022

Frivilligsentral nord

I år jobber vi aktivt for å opprette en Frivilligsentral nord på Askøy, slik at vi kan spre ulike aktiviteter til en større del av kommunen. Askøy er en lang kommune, fordelt på flere bygder, samtidig som vi snart runder 30 000 innbyggere. Sammenligner vi oss med andre liknende kommuner er det ingen tvil om at det er behov for mer enn en Frivilligsentral!

Vi undersøker flere ulike muligheter for å få til et samarbeid med, og innspill fra, den lokale frivilligheten, bygdene og enkelt individer, slik at vi kan spille på lag med innbyggerne nord på øyen. Frivilligsentralen skal legge til rette for møte mellom mennesker, og vi ønsker alle innspill og tanker fra bygdene velkommen!

30-års jubileum og Frivillighetens år 2022

Den 21. Mai feirer vi "Vår dag", og DU er selvsagt invitert med på festen. Egen festkomite er utnevnt av styret. Vi gleder oss til å skape litt liv og god feststemning på "Øyen". Det blir også snart åpning av BUA Herdla, feiring av BUA sin dag og mye mer moro i løpet av 2022. 

Nye t-skjorter & handlenett

Vi har også fått oss eget "merch" i form av egne t-skjorter og handlenett. Det synes vi alle er stor stas! 

Avbildet: Styret i Askøy Frivilligsentral. Fra venstre; Sverre Jokstad, Grethe Hæggernæs, Solveig Bergesen, Johannes Kleppestø, Ansgar Larsen, Ingunn Alver, Lene Utkilen

Avslutningsvis

Vi ser virkelig frem til et spennende år i 2022, og håper på at vi kan være mer fysisk tilstede for hverandre dette året. Det er ingen tvil om at vi har savnet mer liv og røre i lokal samfunnet de to siste årene, og vi er nok ikke de eneste som er sultne på å kunne samles flere, klemme og kose oss sammen.

Husk at du alltid er velkommen til vårt lokale i kjelleren på Rådhuset (ved siden av Kleppestø senter). Sjekk gjerne ut vår Facebook side for å få en oversikt over åpningstider og ulike arrangementer. 

Vi ses! 

2024 © Kleppestø Frivilligsentral