Frivilligfest

Hjertet i Frivilligsentralen er de frivillige og uten dem er vi ingenting. Onsdag 30.mars ble de frivillige feiret og gjort stas på! Denne dagen skulle de sitte og bli servert, kose seg sammen med andre frivillige og nyte noen timer i lag.

Julebord ble til vårfest

Julebordet vi hadde planlagt vi skulle avholde 8.desember i fjor måtte avlyses på grunn av Omikron varianten av Koronaviruset. Da var det rundt 40 påmeldte frivillige og alle som var påmeldt til julebordet fikk en porsjon koldtbord, en Frivilligsentralen t-skjorte og et handlenett, og gode ønsker om en god jul. Vi lovde de samtidig at festen skulle vi ta igjen til etter nyttår. 

25 frivillige deltok på vårfesten som ble avholdt i de flotte nye lokalene til OME Solutions i Storebotn. Vi hadde bestilt nydelig vær, og vi koste oss sammen i 2 timer. 


Vårlig pyntet med gule servietter og blomster

God mat, quiz og kaker

Rune hadde disket opp en deilig lapskaus med røkt pinnekjøtt og pølser. Det var veldig deilig og han fikk masse skryt! Mens oppvasken gikk, ble det tid for en quiz om alt og ingenting. Deretter ble det servert kake og muffins. Kaken var dessverre ikke helt tint. Dette var kaken vi skulle ha spist i desember. Det stod både god jul og den var pyntet med julenisser :)


Vi avsluttet den hyggelige kvelden med et gruppebilde av de frivillige som kunne denne gangen. Her er en blanding av frivillige fra Seniortreffet for alle, Aktivitetskaféen og BUA. 

Tusen takk til OME Solutions for gratis lån av lokaler og tusen takk for laget til alle som kom!



2024 © Kleppestø Frivilligsentral