Frivillighetens dag 5.desember

I tradisjon tro feiret vi frivillighetens dag 5.desember med frivilligfest.

Alle frivillige tilknyttet Kleppestø Frivilligsentral, Herdla Frivilligsentral, Aktivitetskaféen, BUAene på Askøy og Hjelpesentralen var invitert til frivilligfest og julelunsj tirsdag 5.desember i Strusshamn. 

Vi hadde fått låne det flotte lokalet Møllesalen i Sjoddien til å holde årets fest. Koldtbord fra Catecom og kaker fra Trigger var bestilt inn, og vi hadde dekket på et flott julebord for våre hedersgjester. 

Det ble raskt god stemning med lav julemusikk i bakgrunnen, og gjestene fikk god tid til å prate med kjente og ukjente. Maten smakte og alle fant noe de likte. Etter vi hadde spist lunsj ble det tid til en julequiz med en god miks av spørsmål. De frivillige fikk slappe av mens vi ansatte ryddet og vasket. Så ble det gjort klart til kakebord og kaffe. To timer i godt selskap gikk utrolig fort!

Vi takker dere for all frivillig innsats i år og vil at dere skal vite at uten dere så blir det ingen aktivitet for de mange besøkende dere treffer. TUSEN takk for at du er frivillig hos oss! 



2024 © Kleppestø Frivilligsentral