Mangfoldfest i Fargeriet (Strusshamn)

Det er ingen tvil om at Askøy har et mangfoldig kulturliv, og nå har DU muligheten til å få en smakebit på litt av det fantastiske kulturlivet øyen vår har å by på. Med elite musikanter fra Kleppe Musikklag, Amatørkulturådet på Askøy og Follese Mannskor i spissen bør du ikke ta sjansen på å gå glipp av en unik opplevelse i Fargeriet lørdag 11. juni.

Mangfold er nøkkelordet når Fargeriet blir pyntet og klart til storslått fest lørdag 11. juni kl. 16.00.  

Som en gave fra frivilligheten til alle Askøyværinger blir det både god underholdning, servering av godsaker og topp stemning når ildsjeler i fra Askøys kulturliv byr opp til dans. 

Det blir flott åpning av ordfører Siv Høgtun som ønsker velkommen via storskjerm, og Phillip Hanevik stiller som konferansier. I løpe av noen magiske timer vil du få muligheten til  oppleve kanskje det beste Askøy 

har av utøvere innenfor kor, kops, solister og dans med mer.

Utøverne representerer alle aldre fra de yngste til godt voksne, og vi kan garantere for at det blir underholdning for enhver smak. 

Askøy er mangfoldig på flere måter, og vi er så heldig at flere nasjoner er en del av vårt lokal samfunn. Musikk, dans og kultur kjenner ingen landegrenser, og  binder oss mennesker sammen på en helt spesiell måte. Arrangørene bak Mangfoldfesten ønsker å omfavne nettopp dette, og håper på at små og store fra alle nasjonaliteter blir med på festen! 

I pausen blir det servert godsaker i fra både Bakstehuset på Ask og Isbjørn Is. 

Arrangementet er GRATIS og åpent for ALLE. 

Inviter med deg alle du kjenner, så sees vi i Fargeriet lørdag 11. Juni!

Velkommen - Bienvenido - Laskavo prosymo - Bienvenue - Welcome - Willkommen

Laipni lūdzam uz koncertu!
 اهلاً بكم في الحفلة الموسيقية
به کنسرت خوش آمدید.



Du finner arrangementet på Facebook ved å klikke her.


2024 © Kleppestø Frivilligsentral