Trenger flere frivillige hjelpere til å holde BUA åpent

Har du ledig tid på tirsdags- eller torsdagsettermiddager?

For å kunne holde BUA Askøy åpent tirsdager og torsdager fra 16 - 18 trenger vi flere frivillige hjelpere :)

De fleste BUAordninger er avhengige av frivillige for å låne ut aktivitetsutstyr, ha gode åpningstider, vedlikeholde utstyr og gi veiledning i bruk av aktivitetsutstyr. 

Nå er det en fin gjeng som er frivillige med en blanding av eldre og yngre, kvinner og menn. Men vi trenger flere hjelpere for å kunne ha et godt tilbud til askøyværingene. 

Å være frivillig i en BUAordning er et givende og ikke minst viktig arbeid. Alle kan være frivillige og det kreves ingen spesiell kompetanse. Det er et viktig arbeid, som kommer mange barn og unge til gode. Du må ha lyst til å yte god hjelp og service. Er du glad i å gå på ski, stå på skøyter, gå i fjellet, fiske eller har erfaring med andre aktiviteter, kan det komme til god nytte. Det er ikke et must med erfaring, da du vil få opplæring. 

De som vi trenger er over 18 år, glad i sport og friluftsliv. Du må kunne bruke pc, være serviceinnstilt og ryddig. Alle kan være med som hjelper i BUA. Du som har bruk for å utvide ditt nettverk og delta på ulike aktiviteter. Du som er ferdig i arbeidslivet og har litt overskudd du vil dele. Du som er ung og vil øke din livserfaring gjennom kontakt med andre mennesker. Du som er arbeidssøker og ønsker å gjøre noe positivt mens du venter på jobb. Du som er ny på Askøy og ønsker å bidra med noe for et bedre lokalmiljø. 

Er dette deg? Bli med i BUA-gjengen ved å registrere deg på linken: https://frivillig.no/asky-frivilligsentral/lyst--vre-frivillig-i-bua-asky

2024 © Kleppestø Frivilligsentral