Vi fyller 30 år i dag!

Lørdag 21. Mai inviterer vi til fest; sammen feirer vi Frivillighetens år 2022, og Askøy Frivilligsentral sin bursdag!

Hipp , hipp, hurra! 🥳

Tenk at i dag er det hele 30 år siden Askøy Frivilligsentral ble opprettet. 

Tiden flyr når en har det moro!  Vi er så utrolig takknemlig for alle fantastiske initiativtakere som har bidratt til at Askøy Frivilligsentral er blitt et viktig møtepunkt for askøyværinger fra hele øyen!

Tusen takk til deg som besøker oss, til deg som er frivillig, til deg som sitter i styret, til deg som sponser oss, til kommunen og politikerne som heier oss frem,  og til alle våre samarbeidspartnere/støttespillere! Vi setter uendelig stor pris på  alle heiarop, all støtte og all hjelpen vi får. Uten dere hadde ikke Askøy Frivilligsentral gått rundt! ❤  

Sammen legger vi til rette for møte mellom mennesker, og bidrar til et mer levende lokal samfunn! Sammen bidrar vi til at flere mennesker kan oppleve en meningsfull hverdag. Sammen bidrar vi til å styrke frivilligheten, og felleskapet på Askøy!

Lørdag 21. Mai inviterer vi alle små og store på Askøy til en festfylt dag med mye moro. Vi håper du holder av datoen, og blir med på festen!🥳

Vi gleder oss til å feire både vårt eget jubileum, og Frivillighetens år 2022, sammen med DEG!

Samtidig ser vi frem til flere flotte år, fylt med glede, latter og mye moro! 🤩

Meld deg på vårt arrangement på Facebook i dag, slik at du ikke går glipp av viktige oppdateringer i forbindelse med arrangementet. 

2024 © Kleppestø Frivilligsentral