Årsrapport 2022

2022 var et år fullspekket av aktiviteter for folk i alle aldre. Askøy Frivilligsentral er stolt over alt vi har fått til i løpet av året i samarbeid med både kommune, frivilligheten og innbyggere på Askøy.


Året 2022 var et spesielt år på flere måter; 

Askøy Frivilligsentral feiret 30 års-jubileum og nasjonalt ble Frivillighetens år 2022 feiret i bygd og by over hele Norge. Samtidig ble hele Europa rystet over innovasjonen av Ukraina den 24. februar 2022 som førte til en stor flyktningstrøm, også her på Askøy. 

Selv om samfunnet åpnet opp igjen tidlig i februar har pandemien fortsatt påvirket våre aktiviteter i noen grad, slik som eksempelvis fortsettelsen av massevaksinering. Videre har vi vært vitne til en negativ samfunnsutvikling i form av økte levekårspriser, noe som også har hatt en påvirkning på Frivilligsentralen sin videreutvikling og aktiviteter. 

Askøy Frivilligsentral skal ikke være en erstatter for lovpålagte kommunale oppgaver eller operer i konkurranse med andre frivillige lag/organisasjoner. I samspill med både kommune og frivillige organisasjoner skal vi bidra med å løse fellesoppgavene som befinner seg i handlingsrommet imellom. Samfunnsutviklingen og lokale forhold vil av den grunn naturlig være med på å forme Frivilligsentralen sine oppgaver. 

I løpet av året har Askøy Frivilligsentral vært en viktig bidragsyter til å skape gode møter mellom mennesker, samt tilrettelegger for god tverrsektoriell samhandling. 

Vi er stolt over all aktivitet vi har birdatt til i 2022 i felleskap med både kommune, frivillige organisasjoner, innbyggere og frivilligheten på Askøy. 

Les vår fulle årsrapport her!

2024 © Kleppestø Frivilligsentral